2021_22
Universitat
Rovira i Virgili
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
A A 
català 

Servei de Biblioteca

El Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació (CRAI) és un entorn comú amb tots els serveis universitaris de suport a l’aprenentatge, la docència i la recerca relacionats amb la informació i les tecnologies de la informació (TIC) per a l'aprenentatge i el coneixement (TAC). Inclou els següents serveis:

Carnet d’usuari

Per accedir al CRAI i utilitzar tots els serveis que ofereix necessiteu el carnet de la URV.

Instal·lacions

El CRAI es troba ubicat al mig del Campus Sescelades, a l'edifici E2. Consta de tres plantes amb espais diversificats adaptats a les vostres necessitats, amb 1.165 punts de treball distribuïts de la manera següent:

Planta baixa:espai de trobada i descans, la Factoria, Aula d’informàtica i sala d’estudis.

Primera planta:taulell d’informació i préstec, Punt d’Atenció a l’Usuari (PAU), Espai d’Aprenentatge de Llengües, zona de premsa i llibres de divulgació, ordinadors de consulta, fotocopiadores d’autoservei i 9 espais de treball en grup.

Segona planta: espai de silenci i estudi, fons bibliogràfic, hemeroteca, 3 espais de treball en grup, taulell d’informació bibliogràfica i Aula de Formació.

Serveis

 Per a més informació:

Consulteu la web del CRAIo poseu-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic crai.sescelades@urv.cat o telèfon: 977 55 9614