2006_07
Guía docente 
Escola Universitària d`Infermeria
A A 
 
 

Bienvenida

Segons la Llei d’ordenació de les professions sanitàries, corresponen als diplomats universitaris d’infermeria, la direcció, avaluació i prestació de les cures d’infermeria orientades a promoure, mantenir i recuperar la salut, com també a prevenir malalties i discapacitats. La base de la infermeria és cuidar les persones al llarg de tot el cicle vital aplicant la metodologia científica. Les infermeres són expertes en proporcionar cuidatges

La nostra tasca és que, al llarg dels vostres estudis, us aneu formant per adquirir les competències que us capacitaran per realitzar la vostra funció com a bons professionals capaços de donar resposta a les demandes que la societat ens fa.

Hem planificat el curs 2006-07 amb il·lusió i rigor, tractant de millorar el nostre treball diari per facilitar l’aprenentatge del alumnes. Esperem que en aquesta guia hi trobeu la informació necessària per començar a conèixer l’Escola i el funcionament d’aquesta, i també per facilitar-vos el bon desenvolupament del curs i la comunicació interna.

L’equip docent i administratiu donem la benvinguda a tots els estudiants i de manera especial als alumnes de primer curs i us desitgem una estada profitosa, ja que sens dubte aquests anys de formació seran significatius tant per al vostre futur laboral com personal.

L’objectiu d’aquesta guia és donar-vos la informació necessària per a facilitar-vos les vostres tasques com a estudiants i d’aquesta manera passar a formar part activa dels diferents òrgans establerts en aquest centre. Per tant els vostres suggeriments i crítiques positives son importants per al bon funcionament de l’Escola.

Us recomanem que llegiu la Guia amb cura i que la conserveu durant el curs perquè us pugui servir de referència.

Heu de complementar aquesta informació necessàriament amb consultes a la guia de l’estudiant de la URV.