2007_08
Guia docent 
Escola Universitària d`Infermeria
A A 
català 
 

Ensenyaments

1er Cicle
Infermeria (2002)
Infermeria (2002) (Campus Terres de l'Ebre )Servei de Biblioteca

CAMPUS CENTRE

La Biblioteca de l'Escola Universitària d'Infermeria està especialitzada en infermeria i altres disciplines que estan estretament relacionades amb l’àmbit de la salut.

La Biblioteca us ofereix un espai de 130 m2 , 31 punts de lectura i 6 punts amb ordinador per a la consulta del fons. D'altra banda, está dotada de sistema wifi que permet reconèixer la xarxa automàticament i disposar d'internet des de qualsevol portàtil.

Fons

Tot el fons de la biblioteca és de lliure accés. El fons es troba a la sala de lectura ordenat per seccions, i en un annex. Tot aquest fons el podem recuperar mitjançant el catàleg automatitzat, que permet conèixer-ne la localització i la disponibilitat.

Serveis

La Biblioteca disposa de dues bases de dades de creació pròpia de lliure accés a través d'Internet, la base de dades Cuidatge: http://teledoc.urv.es/cuidatge/ i la base de dades PIC: http://teledoc.urv.es/bases/pic/ (Pràctiques d'infermeria comunitària).

Carnet de la biblioteca.

Pel fet de matricular-se a la URV tot alumne queda enregistrat com a usuari de la biblioteca amb dret a consultar i demanar material en préstec, tant a la biblioteca de l'Escola com a la resta de biblioteques de la URV. Només cal disposar del carnet d'estudiant que proporciona la URV al començar el curs acadèmic.

Horari de la biblioteca

De dilluns a divendres de 9:00 del matí a 20.00 del vespre i dissabtes de 10:00 a 14:30 i de 16:00 a 20:45.
Durant els períodes d'exàmens, la biblioteca obrirà dissabtes i diumenges, de 10:00 a 22:00.

Per Setmana Santa, Nadal i estiu es realitzen horaris especials comunicats oportunament.

Per a més informació us atendrem a la Biblioteca, també podeu consultar la web http://www.urv.es/biblioteca, o fer-nos arribar un e-mail a: bibinf@urv.cat


CAMPUS TERRES DE L'EBRE

Instal·lacions del Campus de les Terres de l’Ebre

Fons

Serveis

Carnet de la biblioteca

Tot alumne matriculat a la URV disposa d’un carnet d’estudiant que serà el que serveix per a ser usuari de la biblioteca. També poden ser usuaris de la biblioteca les infermeres col·legiades.

Horari de la biblioteca

De dilluns a dijous de 9h a 19h i divendres de 9h a 15h

Per a més informació, us atendrem a la biblioteca, la pàgina web http://www.urv.cat/biblioteca o fer-nos arribar un e-mail: clara.murcia@urv.cat