2007_08
Guia docent 
Escola Universitària d`Infermeria
A A 
català 
 
Infermeria (2002)
 Assignatures
  NUTRICIÓ I DIETÈTICA EN INFERMERIA
   Objectius d'aprenentatge
Objectius Competències
1. Comprendre els coneixements bàsics dels nutrients, les seves funcions biològiques i estructurals, la composició química dels aliments i l’ús de les diferents taules de composició. A16
B1
2. Descriure els factors que s’interrelacionen entre salut-malaltia i l’hàbit de la nutrició en totes les etapes del desenvolupament de la persona. A1
A16
B1
B4
3. Prendre consciència del caràcter evolutiu de la nutrició. A16
C2
C3
4. Conèixer els factors prevalents dels hàbits nutricionals i la seva repercussió en la salut dins del nostre entorn social. A1
A12
B1
B2
B5
C2
C3
5. Comprendre la importància que tenen els hàbits dietètics en les persones i la seva repercussió holística. A1
A12
B1
B2
B5
C2
C3
6. Aplicar mesures dietètiques per afrontar situacions de malaltia de la persona. A8
A12
A16
B1
B2
B5
C2