2007_08
Guia docent 
Escola Universitària d`Infermeria
A A 
català 
 
Infermeria (2002) (Campus Terres de l'Ebre )
 Assignatures
  NUTRICIÓ I DIETÈTICA EN INFERMERIA
   Fonts d'informació
Bàsica CERVERA, P., CLAPËS, J. RIGOLFAS, R., Alimentación y dietoterapia., McGraw-Hill. Interamericana. 4ª edició., 2004 Madrid.
MARTIN, C., Nutrición y dietética. Enfermeria S 21., D.A.E., 2000 Madrid.
CAO TORIJA, M.J., Nutrición y dietética. Master en Enfermeria., Masson. 2ª edició., 2003 Barcelona.
MAHAN, L.K., ESCOTT-STUMP, S., Nutrición y dietoterapia de, Krause., McGraw-Hill.Interamericana. 10ª edició., 2001 México.
SALAS SALVADÓ, J., Nutrición y dietética clínica, Masson, 2000 Barcelona
MUÑOZ, M., ARANCETA, J., GARCÍA JALÓN, I., Nutrición aplicada i dietoterapia, Eunsa. 2ª edició, 2004 Pamplona
MATAIX VERDÚ, F.J., Nutrición y alimentación humana, Ergon, 2002 Majadahonda

Complementària - MARTÍNEZ, J.A., ASTIASARÁN, I., MADRIGAL, H., Alimentación y salud pública., McGraw-Hill. Interamericana. 2ª edició., 2001 Madrid.
ASTIASARÁN, I., MARTÍNEZ, J.A., Alimentos, composición y propiedades., McGraw-Hill. Interamericana., 2002 Madrid.
NELSON, J.K. i cols., Dietética y Nutrición. Manual de la Clínica Mayo., Mosby/Doyma., 1996 Madrid.
MARTÍNEZ, J.A., Fundamentos teórico- prácticos de Nutrición y Dietética., McGraw-Hill. Interamericana., 2001 Madrid.
, http://www.cesnid.es, ,
, http://www.dietamediterranea.com, ,
- LLOVERAS, G., SERRA, J., Menjar: salut i plaer., ACV edicions., 2000 Barcelona.
Departament de Sanitat i Seguretat Social., Protocols dietètics per a l’atenció primària. Manual per al sanitari., - Generalitat de Catalunya., 1992 Barcelona.
FARRAN, A., ZAMORA, R. CERVERA, P., Tablas de composición de alimentos del CESNID., McGraw-Hill. Interamericana. 2ª edició. Edicions Universitat de Barcelona., 2003 Barcelona.
MALDONADO, M.L., “Dieta en la hipertensión arterial”., Revista ROL de Enfermería, núm. 234, febrer 1998. pp. 13-16., 1998 Barcelona.