2020_21
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 

Ensenyaments

Grau
Doble titulació de grau d'Enginyeria Informàtica i de Biotecnologia (2014)
Grau d'Enologia (2014)
Grau de Biotecnologia (2009)

Màster Oficial
Begudes Fermentades (2014)
Innovació en Enoturisme (Erasmus Mundus) (2016)


Atenció: La URV pot modificar les característiques de la docència i de l'avaluació per adequar-les a les circumstàncies del moment com a conseqüència de la situació d'excepcionalitat produïda per la declaració d'estat d'alarma i el conjunt de mesures preses per evitar el contagi de la COVID-19 aquest curs acadèmic 2020-21, de forma extraordinària i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.

Per saber com es durà a terme la docència en la titulació, us recomanem llegir l'apartat "ADAPTACIÓ DE LA DOCÈNCIA A LA NOVA NORMALITAT PER AL CURS 2020-21 A CAUSA DE LA COVID-19".

La informació de les guies pot variar fins al dia que comenci la matrícula, que és el 15 de juliol en el cas dels màsters i el 28 de juliol en el cas dels graus.

Benvinguda

Benvinguts a la Facultat d’Enologia de la Universitat Rovira i Virgili

Novament s'inicia un curs i en primer lloc volem donar la benvinguda als estudiants que s'incorporen al nostre centre. Per tots ells i pels que ja són estudiants de la Facultat d'Enologia esperem que aquesta guia sigui útil per conèixer el funcionament de la Facultat, els detalls dels plans d'estudis que s'imparteixen, els horaris i tota la informació que creiem us pot ser útil durant aquest curs.

Els responsables del centre durant l’actual curs acadèmic són:

Degà:                                                                 Joan-Miquel Canals Bosch

Vicedegana:                                                       Olga Busto Busto

Secretària:                                                         Míriam Lampreave Figueras

Responsable ensenyaments Enologia:                    Montserrat Poblet Icart

Responsable ensenyaments Biotecnologia:            Miquel Mulero Abellán

Coordinadora Màster en Enologia:                        Nicolas Rozès

Coordinadora Màster en Enoturisme                            Gemma Beltran Casellas

Director Tècnic del Mas dels Frares:                      Fernando Zamora Marín

Tècnic de Suport al Deganat:                                Joan R. Balust Agullana

Tècnica de suport a la qualitat docent:                  Núria Eizaguirre Roig

Cap de Secretaria :                                                             Bernabela Moya Moya

Coordinador d’auxiliar de serveis:                         Joaquín Yepes Martínez