Codi |
|
A3 |
Anomenar i formular compostos químics orgànics i inorgànics. |
A4 |
Explicar de manera comprensible fenòmens i processos relacionats amb aspectes bàsics de química i bioquímica. |
A5 |
Resoldre problemes quantitatius senzills relatius a processos químics i bioquímics. |
A6 |
Aplicar tècniques instrumentals de laboratori. |
A27 |
Conèixer els principals components dels aliments i saber realitzar anàlisis dels mateixos. |
A28 |
Saber realitzar controls de qualitat, i saber realitzar una planificació i certificacions de qualitat de productes. Conèixer i aplicar la Traçabilitat. |
A29 |
Saber aplicar les Nomes de Qualitat, portar a terme avaluacions, i saber disenyar, ejecutar i realitzar seguiments de APPCC. |
A39 |
Saber utilitzar fonts bibliogràfiques i bases de dades relacionades am l'àmbit de la indústria agroalimentària. |
B1 |
Aprendre a aprendre. |
B2 |
Resoldre problemes de forma efectiva. |
B3 |
Aplicar pensament crític, lògic i creatiu. |
B4 |
Treballar de forma autònoma amb iniciativa. |
B5 |
Treballar de forma col·laborativa. |
B9 |
Planificació i organització. |
B11 |
Motivació per la qualitat. |
C2 |
Utilitzar com a usuari les eines bàsiques en TIC. |
C4 |
Expressar-se correctament (tant de forma oral com escrita) en la llengua pròpia. |