2007_08
Guia docent 
Facultat d`Enologia
A A 
català 
 
 
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
 Assignatures
  OPERACIONS BÀSIQUES I TECNOLOGIES D'ALIMENTS
DADES IDENTIFICATIVES 2007_08
Assignatura OPERACIONS BÀSIQUES I TECNOLOGIES D'ALIMENTS Codi 19031010
Ensenyament
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
Cicle 1er
Descriptors Crèd. Crèd. teoria Crèd. pràctics Tipus Curs Període
15 7.5 7.5 Troncal Segon Anual
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Enginyeria Química
Coordinador/a
FERRANDO COGOLLOS, MARIA MONTSERRAT
Adreça electrònica montse.ferrando@urv.cat
francisco.lopez@urv.cat
carme.guell@urv.cat
laura.garcia@urv.cat
mariamarta.ferre@urv.cat
ronaldalexander.miranda@urv.cat
Professors/es
FERRANDO COGOLLOS, MARIA MONTSERRAT
LÓPEZ BONILLO, FRANCISCO
GÜELL SAPERAS, Mª DEL CARMEN
GARCIA LLOBODANIN, LAURA
FERRÉ MALLOFRÉ, MARTA
MIRANDA ACEVEDO, RONALD ALEXANDER
Web
Descripció general i informació rellevant