2010_11
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
 Assignatures
  TECNOLOGIES DE LA PRODUCCIÓ VEGETAL
   Competències
Codi  
A1 Conèixer i utilitzar els conceptes fonamentals de càlcul, mètodes numèrics i geometria.
A3 Anomenar i formular compostos químics orgànics i inorgànics.
A4 Explicar de manera comprensible fenòmens i processos relacionats amb aspectes bàsics de química i bioquímica.
A5 Resoldre problemes quantitatius senzills relatius a processos químics i bioquímics.
A6 Aplicar tècniques instrumentals de laboratori.
A7 Conèixer els conceptes bàsics de mecànica, electricitat, termodinàmica i mecànica de fluids, i plantejar i resoldre problemes bàsics aplicats a les indústries agroalimentàries.
A15 Valorar la importància de la producció de residus i el seu tractament i/o revalorització.
A17 Avaluar la incidència dels factors de producció en laqualitat dels productes alimentàris.
A18 Conèixer i entendre els processos de producció de matèries primes (plantes i animals).
A37 Elaborar projectes, avantprojectes, informes i memòries de reconeixement i programes tècnics.
B1 Aprendre a aprendre.
B2 Resoldre problemes de forma efectiva.
B3 Aplicar pensament crític, lògic i creatiu.
B4 Treballar de forma autònoma amb iniciativa.
B5 Treballar de forma col·laborativa.
B6 Comprometre-se amb l’ètica i la responsabilitat social com a ciutadà i com a professional.
B7 Comunicar-se de manera efectiva i amb asertivitat a l'entorn laboral i com a ciutadà.
B8 Sensibilització en temes medioambientals.
B9 Planificació i organització.
B12 Presa de desicions.
C2 Utilitzar com a usuari les eines bàsiques en TIC.
C3 Moure’s amb facilitat per l’espai europeu i per la resta del món.
C4 Expressar-se correctament (tant de forma oral com escrita) en la llengua pròpia.
C5 Desenvolupar la vida personal i professional tenint una perspectiva àmplia i global del món.