Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997) |
![]() |
![]() ![]() |
|||||
Primer Curso | |||||
Código | Nombre | Periodo | Tipo | Cr.totales | |
19031001 | DIBUIX | Primero |
Troncal | 6 | |
19031002 | FÍSICA | Primero |
Troncal | 6 | |
19031005 | BIOLOGIA | Primero |
Troncal | 7.5 | |
19031003 | MICROBIOLOGIA | Segundo |
Troncal | 7.5 | |
19031004 | CIÈNCIA I TECNOLOGIA DEL MEDI AMBIENT | Segundo |
Troncal | 6 | |
19031006 | BIOQUÍMICA | Segundo |
Troncal | 6 | |
19031007 | QUÍMICA | Anual |
Troncal | 9 | |
19031008 | CÀLCUL, ESTADÍSTICA I MÈTODES NUMÈRICS | Anual |
Troncal | 12 | |
Segundo Curso | |||||
Código | Nombre | Periodo | Tipo | Cr.totales | |
19031101 | ALIMENTS I NUTRICIÓ | Primero |
Obligatoria | 4.5 | |
19031103 | QUÍMICA I CONTROL ANALÍTIC DELS ALIMENTS | Segundo |
Obligatoria | 4.5 | |
19031009 | ECONOMIA | Anual |
Troncal | 9 | |
19031010 | OPERACIONS BÀSIQUES I TECNOLOGIES D'ALIMENTS | Anual |
Troncal | 15 | |
19031011 | ENGINYERIA DEL MEDI RURAL | Anual |
Troncal | 10.5 | |
19031012 | TECNOLOGIES DE LA PRODUCCIÓ VEGETAL | Anual |
Troncal | 10.5 | |
Tercer Curso | |||||
Código | Nombre | Periodo | Tipo | Cr.totales | |
19031013 | PROJECTES | Primero |
Troncal | 6 | |
19031102 | AUTOMATITZACIÓ DE PROCESSOS | Primero |
Obligatoria | 4.5 | |
19031104 | FRED I CALOR INDUSTRIALS | Segundo |
Obligatoria | 4.5 | |
19031105 | TREBALL FI DE CARRERA | Anual |
Obligatoria | 12 | |
Optativa | |||||
Código | Nombre | Periodo | Tipo | Cr.totales | |
19031201 | PRODUCTES QUÍMICS EN LA PRODUCCIÓ I TRANSFORMACIÓ DELS ALIMENTS | Primero |
Optativa | 4.5 | |
19031204 | MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS | Primero |
Optativa | 6 | |
19031208 | INTRODUCCIÓ A L'ENOLOGIA | Primero |
Optativa | 4.5 | |
19031215 | PRODUCTES LÀCTICS | Primero |
Optativa | 6 | |
19031240 | GESTIÓ I TRACTAMENTS DE RESIDUS EN INDÚSTRIES ALIMENTÀRIES | Primero |
Optativa | 4.5 | |
19031241 | CONSERVACIÓ I DISTRIBUCIÓ D'ALIMENTS | Primero |
Optativa | 4.5 | |
19031202 | MANTENIMENT A INDÚSTRIES AGRÀRIES I ALIMENTÀRIES | Segundo |
Optativa | 4.5 | |
19031203 | ANÀLISI DELS ALIMENTS | Segundo |
Optativa | 6 | |
19031205 | INTRODUCCIÓ A LA VITICULTURA | Segundo |
Optativa | 6 | |
19031206 | ARBORICULTURA MEDITERRÀNIA | Segundo |
Optativa | 6 | |
19031243 | TECNOLOGIES DE FRUITES SEQUES | Segundo |
Optativa | 4.5 | |
19031246 | GESTIÓ DE L'ENERGIA EN LES INDÚSTRIES AGRÀRIES I ALIMENTÀRIES | Segundo |
Optativa | 4.5 | |
19031247 | LA QUALITAT EN ELS LABORATORIS AGROALIMENTARIS | Segundo |
Optativa | 4.5 | |
19031209 | PRÀCTIQUES EN EMPRESA | Anual |
Optativa | 6 | |