2011_12
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Biotecnologia (2005)
 Assignatures
  LABORATORI DE BIOQUÍMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES
DADES IDENTIFICATIVES 2011_12
Assignatura (*) LABORATORI DE BIOQUÍMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES Codi 19052227
Ensenyament
Biotecnologia (2005)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Crèd. teoria Crèd. pràctics Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
4.5 0 4.5 Optativa Segon
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
BELTRAN CASELLAS, GEMMA
Adreça electrònica gemma.beltran@urv.cat
estibaliz.mateo@urv.cat
marta.sancho@urv.cat
Professors/es
BELTRAN CASELLAS, GEMMA
MATEO ALESANCO, ESTÍBALIZ
SANCHO FORNER, MARTA
Web
Descripció general i informació rellevant Coneixer les metodologies bàsiques per fer un seguiment d'una fermentació alcohòlica i malolàctica, així com saber interpretar-ne els resultats. Conèixer les característiques morfològiques, fisiològiques i moleculars dels microorganismes implicats en els processos enològics. Controlar i estabilitzar els vins des de el punt de vista microbiològic.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent