2009_10
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Biotecnologia (2005)
 Assignatures
  MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe Hores fora de classe (**) Hores totals
Activitats Introductòries
1 0 1
 
Sessió Magistral
20 30 50
Presentacions / exposicions
6 0 6
Debats
4 0 4
Pràctiques a laboratoris
15 7.5 22.5
 
Atenció personalitzada
1 0 1
 
Proves objectives de preguntes curtes
1.5 0 1.5
Proves de desenvolupament
1.5 0 1.5
Proves orals
1.5 0 1.5
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat