2009_10
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Biotecnologia (2005)
 Assignatures
  AVALUACIÓ I CONTROL DE QUALITAT
   Fonts d'informació
Bàsica R. Compañó, A. Ríos, Garantía de la calidad en los laboratorios analíticos, Ed. Síntesis, Madrid, 2002
S. Sagrado, M.J. Medina, E. Bonet, Y. Martín, Manual práctico de calidad en los laboratorios. Enfoque ISO 17025, Ed. Aenor, Madrid, 2004
M.A. Colomer, A. Zaragoza, Gestió i control de la qualitat, Ed. de la Universitat de Lleida, Lleida, 2005
M. Valcárcel, A. Ríos, La calidad en los laboratorios analíticos, Ed. Reverté, Barcelona, 1992
M. Valcárcel, Principios de Química Analítica, Springer-Verlag, Barcelona, 1999
J.M. Andrade, Conceptos de calidad en la industria y laboratorios de análisis químicos, Universidade da Coruña, Servicio de publicacións, A Coruña, 1999
Roger Wood, Anders Nilsson, Harriet Wallin, Quality in the food analysis laboratory, Cambridge : The Royal society of Chemistry , Cambridge, 1998
Prichard, F. Elizabeth, Quality assurance in analytical chemistry, Wiley, Chichester, 2007
Werner Funk, Vera Dammann, Gerhild Donnevert, Quality assurance in analytical chemistry : applications in environmental, food, and materials analysis, biotechnology, and medical engineering, VCH, Weinheim, 2007
Brynn Hibbert, Quality assurance for the analytical chemistry laboratory, Oxford University Press, New York, 2007
J. Andrés Vasconcelos, Quality assurance for the food industry : a practical approach, CRC Press, Boca Raton, 2004

Complementària