2013_14
Guía docente 
Facultad de Enología
A A 
 
 
Grado de Biotecnología (2009)
 Asignaturas
  INGENIERÍA DE BIORREACTORES
   Evaluación
Metodologías Competencias descripción Peso        
Resolución de problemas/ejercicios
A1
A2
A8
Resolució de problemes relacionats amb la temàtica de l'assignatura (3 en total) 5%
Prácticas en laboratorios
A2
A12
I. Fermentació aeròbia. Producció de llevat (biomassa)
II. Fermentació anaeròbia. Producció d’etanol
III. Producció d’un metabòlit secundari. Producció de manganese-dependent peroxidase (MnP)
IV. Producció de goma de xantà
V. Catàlisi enzimàtica. Decoloració amb lacasa immobilitzada
30%
(80% del treball col•lectiu de pràctiques, 20% de la llibreta de pràctiques)
Pruebas mixtas
A1
A8
A12
B7
C3
Avaluació continuada:
Examen parcial del Bloc I: 35% (nota mínima 4)
Examen parcial del Bloc II: 30%
(nota mínima 4)


65%
Otros  

Segona convocatòria: Examen final de l'assignatura (70%) Pràctiques del laboratori (cal fer-les durant una de les dues setmanes especificades en els horaris) e informe de pràctiques són obligatoris per poder aprovar aquesta assignatura (30%) Es prohibeix l'ús o tinença de dispositius de comunicació i transmissió de dades durant la realització de les proves a excepció del consentiment exprés del professor

100%
 
Otros comentarios y segunda convocatoria