2013_14
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Grau de Biotecnologia (2009)
 Assignatures
  PROCESSOS DE SEPARACIÓ I PURIFICACIÓ
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Proves pràctiques
A1
A2
A13
A15
B8
C3
Exercicis a entregar

Freqüència: Cada una o dues setmanes
20%
Proves objectives de preguntes curtes
A1
A2
A13
A15
B8
C3
Dues proves d'avaluació de coneixements. Cada avaluació representa un 40% del total. 80%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Avaluació contínua: Per poder superar l'assignatura és necessari assolir com a mínim 4 punts sobre 10 en la mitja entre les dues proves d'avaluació de coneixements i 3.5 punts sobre 10 en els exercicis a entregar.

Segona convocatòria: Es realitzarà una nova prova d'avaluació (corresponent als continguts no superats en l'avaluació contínua) que substituirà la nota d'una o dues de les proves d'avaluació ja realitzades. En aquesta prova caldrà assolir com a mínim 4 punts sobre 10 per fer mitja amb els exercicis a entregar.

Es prohibeix l'ús o tinença de dispositius de comunicació i transmissió de dades durant la realització de les proves a excepció del consentiment exprés del professor.