Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau de Biotecnologia (2009) |
Assignatures |
BIOTECNOLOGIA MOLECULAR ANIMAL I VEGETAL |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | BIOTECNOLOGIA MOLECULAR ANIMAL I VEGETAL | Codi | 19204122 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Seminaris |
|
Attendance at seminars and testing its content (short answer questions) Animal biotechnology seminars: 5% Plant biotechnology seminars: 5% |
10% | ||||
Pràctiques a laboratoris |
|
Evaluation of laboratory practise reports Animal laboratory practice: 5% Plant laboratory practice: 5% |
10% | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Qualifier: Exam of plant biotechnology Weight: 30% (minimum grade to pass 4) Qualifier: Exam of animal biotechnology Weight: 50% (minimum grade to pass 4) Qualifier: Seminars in plant biotechnology Weight: 5% (obligatory presence) Qualifier: Seminars in animal biotechnology Weight: 5% (obligatory presence) Qualifier: Laboratory practice_ plant Weight: 5% (obligatory presence) Qualifier: Laboratory practice_ animal Weight: 5% (obligatory presence) |