2013_14
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Grau de Biotecnologia (2009)
 Assignatures
  PROCESSOS I PRODUCTES BIOTECNOLÒGICS
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
A15
1 1 2
Sessió Magistral
A15
6 12 18
Treballs
A7
A9
B5
C3
6 18 24
Presentacions / exposicions
B5
B6
20 10 30
Pràctiques de camp/sortides
A15
6 3 9
Atenció personalitzada
2 0 2
 
Proves objectives de tipus test
A9
A15
2 6 8
Proves de desenvolupament
A9
B6
2 6 8
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat