2013_14
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Grau de Biotecnologia (2009)
 Assignatures
  PRODUCTES NATURALS D'INTERÈS INDUSTRIAL
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Seminaris
A2
A7
A15
B4
Sesions de presentació de aspectes concrets en relació amb els productes naturals amb participació i discussió per part dels alumnes 10%
Presentacions / exposicions
A2
A7
B4
C4
Elaboració i presentació de treballs relacionats amb els productes naturals 50%
Proves objectives de preguntes curtes
A2
A15
Consiteix en una prova de preguntes curtes en relació als continguts desenvolupats durant el curs. 40%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

En cas de no superar la prova de preguntes curtes o el treball caldrà repetir-los a la segona convocatòria

Per fer la nota mitjana s'haurà d'obtenir al menys un 4 a l'examen i al treball