2013_14
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Grau de Biotecnologia (2009)
 Assignatures
  BIOPROCESSOS EN LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA
   Resultats d'aprenentage
Tipus A Codi Resultats d'aprenentatge
 A12 Conèixer processos de fabricació de productes on els microorganismes juguen un paper principal.
Produir a nivel de laboratori productes alimentaris (pa, productes càrnics, iogurt i kèfir) que tenen una etapa de fermentació en el seu procés d'elaboració.
Conèixer d'una manera pràctica les operacions bàsiques que intervendran en el procés d'elaboració dels diferents productes.
Apendre a treballar amb diferent formulacions (combinació d'ingredients) i de condicions d'operació
Tipus B Codi Resultats d'aprenentatge
Tipus C Codi Resultats d'aprenentatge
 C3 Localitza i accedeix a la informació de manera eficaç i eficient
Avalua críticament la informació i les seves fonts i la incorpora a la pròpia base de coneixements i al seu sistema de valors
Utilitza la informació comprenent les implicacions econòmiques, legals, socials i ètiques de l’ accés a la informació i el seu ús
Reflexiona, revisa i avalua el procés de gestió de la informació