Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau en Biotecnologia (2009) |
Assignatures |
BIOPROCESSOS EN LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | BIOPROCESSOS EN LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA | Codi | 19204224 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica | |
Barcelona : Generalitat de Catalunya. Departament d'Ensenyament, Elaboració de pa, , DL 1999 Varnam, Alan H., Meat and Meat Products : technology, chemistry and microbiology , Chapman & Hall, 1995 Joseph Kerry, John Kerry and David Ledward, Meat processing : improving quality , Boca Rato, CRC Press, 2002 Walstra, Pieter, Dairy science and technology, Boca Raton, Fla. : CRC Press/Taylor & Francis, 2006 Richard K. Robinson, Dairy microbiology handbook : [the microbiology of milk and milk products], John Wiley, 2002 |
|
Complementària | |