Grau de Biotecnologia (2009) |
Assignatures |
EXPERIMENTACIÓ EN MICROBIOLOGIA DE FERMENTACIONS |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | EXPERIMENTACIÓ EN MICROBIOLOGIA DE FERMENTACIONS | Codi | 19204225 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Segon |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A6 |
Conèixer els principis bioquímics bàsics dels microorganismoes involucrats en alguns processos fermentatius, i saber aplicar les tècniques analítiques per fer-ne el seguiment. Saber aplicar les tècniques microbiològiques convencionals i moleculars per l'anàlisis dels microorganismes presents en processos fermentatius | |
A9 |
Conèixer les característiques morfològiques, fisiològiques i moleculars dels microorganismes implicats en els processos fermentatius (vi, iogurt, vinagre,…) | |
A15 |
Conèixer els principis bioquímics bàsics dels microorganismoes involucrats en alguns processos fermentatius, i saber aplicar les tècniques analítiques per fer-ne el seguiment. | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
B5 |
Contribueix a l’ establiment i aplicació dels processos de treball de l’ equip | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |
C2 |
Utilitza programari per a comunicació off-line: editors de textos, fulles de càlcul i presentacions digitals |