2013_14
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Grau de Biotecnologia (2009)
 Assignatures
  EXPERIMENTACIÓ EN MICROBIOLOGIA DE FERMENTACIONS
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
1 0 1
Pràctiques a laboratoris
A6
B5
26 2.6 28.6
Treballs
A9
A15
B5
C2
1 18 19
Presentacions / exposicions
A9
A15
B5
C2
1 10 11
Atenció personalitzada
1 0 1
 
Proves mixtes
A6
B5
2 15 17
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat