Grau de Biotecnologia (2009) |
Assignatures |
EXPERIMENTACIÓ EN MICROBIOLOGIA DE FERMENTACIONS |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | EXPERIMENTACIÓ EN MICROBIOLOGIA DE FERMENTACIONS | Codi | 19204225 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Segon |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació dels diferents blocs temàtiques de la assignatura. |
Pràctiques a laboratoris | Realització de les practiques del laboratori en grups reduits |
Treballs | Realització de l'informe de pràctiques, que contingui els resultats i discussió dels mateixos. |
Presentacions / exposicions | Exposició dels resultats obtinguts durant les pràctiques de laboratori. |
Atenció personalitzada | L’alumne pot fer les consultes que cregui convenients durant les pràctiques o l’horari d’atenció dels professors. |