2013_14
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Grau de Biotecnologia (2009)
 Assignatures
  EXPERIMENTACIÓ EN MICROBIOLOGIA DE FERMENTACIONS
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Pràctiques a laboratoris
A6
B5
Participació i actitud durant les pràctiques 10
Treballs
A9
A15
B5
C2
Elaboració de l'informe de pràctiques per grup, que contingui la descripció i discussió dels resultats obtinguts. 25
Presentacions / exposicions
A9
A15
B5
C2
Presentació i debat davant la classe dels resultats obtinguts durant les pràctiques. 25
Proves mixtes
A6
B5
Examen dels conceptes i continguts tractats durant les pràctiques. 40
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

L'avaluació dels continguts requerirà una nota mínima d'un 4 en cada metodologia utilitzada per aprovar.
La segona convocatòria constarà d'un exàmen i un treball individual.