2013_14
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Grau de Biotecnologia (2009)
 Assignatures
  EXPERIMENTACIÓ EN MICROBIOLOGIA DE FERMENTACIONS
   Fonts d'informació
Bàsica

Guió de Pràctiques de l'assignatura

BRENNAN J.G. Food Processing Handbook. Wiley-VCH Verlag GmH & Co.KgaA. Weinheim (Germany). 2006

CARRASCOSA, A.V., MUÑOZ, R., GONZALEZ, R. Microbiología del Vino, AMV Ediciones, Madrid, 2005

SUAREZ, J.A. & B. IÑIGO, Microbiología enológica, Ediciones Mundi Prensa, Madrid, 1990

RIBEREAU-GAYON, P, DUBOURDIEU, D, DONECHE, B, LONVAUD, A, Traité d’oenologie. Microbiologie du vin, Ed. Dunod, Paris, 1998. (versión en Inglés, 2000)

Complementària