2013_14
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Grau de Biotecnologia (2009)
 Assignatures
  MICROBIOLOGIA DELS ALIMENTS
   Resultats d'aprenentage
Tipus A Codi Resultats d'aprenentatge
 A9 Conèixer diferents aspectes relacionats amb el món dels microorganismes en els aliments.
Descriure com és la microbiota normal dels aliments.
Conèixer les tècniques d'estudi dels microorganismes.
Conèixer i fer servir adequadament el vocabulari i la terminologia pròpia de la microbiologia dels microorganismes d'interès industrial
 A15 Tenir capacitat per conèixer, comprendre i utilitzar els principis de la gestió de la qualitat i de la seguretat alimentària. Anàlisi d'aliments. Traçabilitat.
Conèixer i aplicar les tècniques de conservació dels aliments
Conèixer i determinar quins tipus d'alteracions microbianes es produeixen en els aliments.
Conèixer les malalties relacionades amb la presència dels microorganismes en els aliment
Conèixer i fer servir adequadament el vocabulari i la terminologia pròpia de la microbiologia dels microorganismes d'interès industrial
Tipus B Codi Resultats d'aprenentatge
Tipus C Codi Resultats d'aprenentatge