Grau de Biotecnologia (2009) |
Assignatures |
MICROBIOLOGIA DELS ALIMENTS |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | MICROBIOLOGIA DELS ALIMENTS | Codi | 19204228 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Primer |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A9 |
Conèixer diferents aspectes relacionats amb el món dels microorganismes en els aliments. Descriure com és la microbiota normal dels aliments. Conèixer les tècniques d'estudi dels microorganismes. Conèixer i fer servir adequadament el vocabulari i la terminologia pròpia de la microbiologia dels microorganismes d'interès industrial | |
A15 |
Tenir capacitat per conèixer, comprendre i utilitzar els principis de la gestió de la qualitat i de la seguretat alimentària. Anàlisi d'aliments. Traçabilitat. Conèixer i aplicar les tècniques de conservació dels aliments Conèixer i determinar quins tipus d'alteracions microbianes es produeixen en els aliments. Conèixer les malalties relacionades amb la presència dels microorganismes en els aliment Conèixer i fer servir adequadament el vocabulari i la terminologia pròpia de la microbiologia dels microorganismes d'interès industrial | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |