2012_13
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Grau d'Enologia (2009)
 Assignatures
  VITICULTURA
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Pràctiques de camp/sortides
B3
Elaboració d'un informe descriptiu de la finca vitícola externa visitada.
Grups de 2
5
Supòsits pràctics/ estudi de casos a l'aula ordinària
B3
Treball succint: Maneig i resolució d'un problema vitícola concret; estudi d'alternatives segons enfocament vitícola (sia tradicional, ecològic...).
Grups de 2
20
Presentacions / exposicions
B3
Debat individuals i participació en grups sobre articles. Valoració del criteri en l'anàlisi de cada article 20
Proves de desenvolupament
A5
A6
B3
C4
Treball pràctic individual sobre l'activitat desenvolupada en els seminaris, de les tècniques vitícoles aplicades en cada varietat/ alumne, escollida a la finca 20
Proves mixtes
A5
A6
B3
C4
Proves mixtes amb preguntes curtes i interpretació de gràfics 35
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Qualsevol activitat ha d'obtenir una qualificació de 4 per a ser avaluada.

En primera convocatòria, les diferents proves mixtes fan mitjana per sobre de 4; en cas contrari, s'ha de presentar l'alumne amb aquesta part en segona convocatòria.

En segona convocatòria el parcial a recuperar ha de superar la nota de 5.