Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
VITICULTURA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | VITICULTURA | Codi | 19214107 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Segon | Primer |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Pràctiques de camp/sortides |
|
Elaboració d'un informe descriptiu de la finca vitícola externa visitada. Grups de 2 |
5 | ||||
Supòsits pràctics/ estudi de casos a l'aula ordinària |
|
Treball succint: Maneig i resolució d'un problema vitícola concret; estudi d'alternatives segons enfocament vitícola (sia tradicional, ecològic...). Grups de 2 |
20 | ||||
Presentacions / exposicions |
|
Debat individuals i participació en grups sobre articles. Valoració del criteri en l'anàlisi de cada article | 20 | ||||
Proves de desenvolupament |
|
Treball pràctic individual sobre l'activitat desenvolupada en els seminaris, de les tècniques vitícoles aplicades en cada varietat/ alumne, escollida a la finca | 20 | ||||
Proves mixtes |
|
Proves mixtes amb preguntes curtes i interpretació de gràfics | 35 | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Qualsevol activitat ha d'obtenir una qualificació de 4 per a ser avaluada. En primera convocatòria, les diferents proves mixtes fan mitjana per sobre de 4; en cas contrari, s'ha de presentar l'alumne amb aquesta part en segona convocatòria. En segona convocatòria el parcial a recuperar ha de superar la nota de 5. |