2012_13
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Grau d'Enologia (2009)
 Assignatures
  ANÀLISI SENSORIAL II
DADES IDENTIFICATIVES 2012_13
Assignatura (*) ANÀLISI SENSORIAL II Codi 19214116
Ensenyament
Grau d'Enologia (2009)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Obligatòria Tercer Anual
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
ROZÈS ., NICOLAS ANDRE LOUIS
Adreça electrònica jmcanals@urv.cat
nicolasrozes@urv.cat
gerard.fonts@urv.cat
mariona.gil@urv.cat
anna.borrull@urv.cat
elena.gonzalezr@urv.cat
mariadelmar.margalef@urv.cat
maria.martir@urv.cat
Professors/es
CANALS BOSCH, JUAN MIGUEL
ROZÈS ., NICOLAS ANDRE LOUIS
FONTS GUZMAN, GERARDO
GIL CORTIELLA, MARIONA HERMINIA
BORRULL RIERA, ANNA
GONZÁLEZ ROYO, ELENA
MARGALEF CATALÀ, MARIA DEL MAR
MARTÍ RAGA, MARÍA
Web http://moodle.urv.net
Descripció general i informació rellevant Aprofundir en el tast, estadística, disseny i tast de vins de varietats diferents aprenent a fer descripcions.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent