Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
VINS ESCUMOSOS I GASIFICATS |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2011_12 |
Assignatura | VINS ESCUMOSOS I GASIFICATS | Codi | 19214118 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | Segon |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A7 |
Disposar dels coneixements específics necessaris per a l'elaboració de vins especials (espumosos, vins de criança, generosos, ?) | |
A8 |
Disposar dels coneixements específics necessaris per a l'elaboració de vins especials (espumosos, vins de criança, generosos, ?) | |
A9 |
Disposar dels coneixements necessaris per a interpretar les analítiques químiques i sensorials del producte i actuar en conseqüència. | |
A10 |
Disposar de la capacitat d'associar percepcions sensorials amb composició del producte a fi i efecte de modificar processos, catalogar qualitats i comunicar sensacions. | |
A11 |
Disposar dels coneixements específics necessaris per a l'elaboració de vins especials (espumosos, vins de criança, generosos) | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
B1 |
Fa preguntes intel·ligents que qüestionen el que ha après i mostra iniciativa en la cerca d’ informació | |
B2 |
Troba la solució adequada | |
B5 |
Actua constructivament per afrontar els conflictes de l’ equip | |
B6 |
Fa presentacions interessants i convincents | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |