2012_13
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Grau d'Enologia (2009)
 Assignatures
  PRODUCTES DERIVATS DE LA VINYA I DEL VI
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Pràctiques a laboratoris
A8
A10
A11
A12
A13
A15
B1
B5
B7
Assistència obligatòria
Prova escrita u oral
Informe de pràctiques
30%
Proves mixtes
B6
2 proves escrites durant el curs
Necessari un mínim de 4 punts sobre 10 en les proves mixtes per ponderar les notes de pràctiques i altres
50%
Altres  

Entrega de problemes i activitats durant el curs

20%
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Avaluació de la segona convocatòria serà un examen del temari no superat a l'avaluació continuada. Mantindran criteris d'avaluació, conservant-se les notes de pràctiques de laboratori i altres