2015_16
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Grau d'Enologia (2009)
 Assignatures
  PRODUCTES DERIVATS DE LA VINYA I DEL VI
   Fonts d'informació
Bàsica

Ashurts, P.R., Producción y envasado de zumos y bebidas de frutas sin gas, Ed. Acribia, 1999

Bertrand, A., Les eaux-de-vie traditionelles d’origine vinicole, TecDcc Lavoisier, 1990

Ferrarese, M., Distillazione pratica moderna, Edagricole, 1983

Guzmán, M., El vinagre, Díaz de Santos, 1998

Llaguno, C., Polo, M.C., El vinagre de vino, CSIC, 1991

Tanner, H., Brunner, H.R., La distillation moderne des fruits, Ed. Heller

Madrid, A., Manual de Enología Práctica, Ed. A. Madrid, 1987

Solieri, L., Giudici, P.  Vinegars of the World. Springer-Verlag, Milan , 2009

Complementària