Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
CARACTERITZACIÓ ESTRUCTURAL DE COMPOSTOS ORGÀNICS D'INTERÈS EN ENOLOGIA |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | CARACTERITZACIÓ ESTRUCTURAL DE COMPOSTOS ORGÀNICS D'INTERÈS EN ENOLOGIA | Codi | 19214207 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Segon |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
R.M. Silverstein, F.X. Webster, D. Kiemle, Spectrometric Identification of Organic Compounds , John Wiley, 7th ed. , 2005 E. Pretsch, P. Bühlmann, C. Affolter, Structure Determination of Organic Compounds. Tables of Spectral Data , Springer, 2000 R.T. Conley, Espectroscopia Infraroja, Alhambra, 1981 JB Lambert, HF Shurvell, DA Lightner, RG Cooks, Introduction to organic spectroscopy , Prentice Hall , 1987 M. Hesse, B. Zeeh , Spectroscopic Methods in Organic Chemistry, Thieme, 1997 P.H. Jore , Nuclear Magnetic Resonance, Oxford University Press , 1995 |
Complementària |
P.S. Belton, I.Delgadillo, A.M.Gil., G.A. Webb , Magnetic resonance in food science , The Royal Society of Chemistry. Cambridge , 2003 |