Tipus A
|
Codi |
Resultats d'aprenentatge |
| A3 |
Posar en funcionament, en un àmbit professional i de manera integrada, tota una sèrie de coneixements que s'apliquen a l'enologia i la viticultura
|
| A4 |
Disposar dels criteris necessaris per a realitzar el disseny basic del procés d’elaboració de vins i productes derivats.
|
| A5 |
Conèixer institucions i organismes vinculats a l'enologia i viticultura
|
| A6 |
Disposar dels criteris necessaris per a decidir, controlar i dirigir la verema així com l'entrada al celler
Conèixer i utilitzar els mitjans tècnics més freqüentment utilitzats pels professionals de l 'àmbit
|
| A7 |
Ser capaç de redactar un resum de la seva activitat.
|
| A8 |
Disposar dels coneixements necessaris per dirigir a els processos de fermentació i vinificació en funció de la qualitat de la matèria primera i tipologia de vi a elaborar.
|
| A9 |
Disposar dels Coneixements necessaris per interpretar els analítiques químiques i sensorials del producte i actuar en conseqüència.
|
| A10 |
Conèixer els orígens i l’evolució de l'enologia i la viticultura a diferents civilitzacions i amb un aspecte crític.
|
| A11 |
Conèixer a els principis del màrqueting. Tenir a els Coneixements necessaris a les Tècniques de comunicació, promoció i distribució dels vins d'una empresa.
|
| A12 |
Disposar dels Coneixements Específics per a l’elaboració de vins escumosos i altres begudes fermentades.
|
Tipus B
|
Codi |
Resultats d'aprenentatge |
| B1 |
Té una visió de conjunt de les diferents teories o metodologies d’una assignatura
|
| B2 |
Entén el problema i és capaç de desglossar-lo en parts manipulables
|
| B3 |
Reflexiona sobre les noves formes de fer les coses
|
| B4 |
Gestiona i organitza el treball i el temps d’ acord amb la planificació donada
|
Tipus C
|
Codi |
Resultats d'aprenentatge |
| C2 |
Utilitza programari per a comunicació on-line: eines interactives (web, moodle, blocs..), correu electrònic, fòrums, xat, vídeo-conferències, eines de treball col·laboratiu...
|
| C4 |
Produeix un text escrit adequat a la situació comunicativa
|
| C6 |
Identifica els propis interessos i motivacions acadèmico-professionals
|