|
A2 |
Aplicar de manera integrada coneixements bàsics a nivell molecular, cel · lular i metabòlic en microorganismes així com en plantes |
|
A4 |
Participar en la programació i disseny de noves instal · lacions vitivinícoles o modificacions de les existents |
|
A6 |
Controlar la transformació del raïm en vi en funció del tipus de producte buscat i dels imperatius reglamentaris tant nacionals i estatals com internacionals i higiènics. Dominar les pràctiques enològiques i els tractaments dels vins. |
|
A8 |
Gestionar una empresa vitivinícola sota criteris de sostenibilitat econòmica |
|
A10 |
Integrar els aspectes històrics, geogràfics, socials i sanitaris en l'àmbit de l'enologia i la viticultura |
|
A12 |
Elaborar les diferents tipologies de vins escumosos i altres begudes fermentades |
Tipus B
|
Codi |
Competències Transversals |
|
CT1 |
Utilitzar informació en llengua estrangera d’una manera eficaç. |
|
CT2 |
Gestionar la informació i el coneixement mitjançant l’ús eficient de les TIC |
|
CT3 |
Resoldre problemes de manera crítica, creativa i innovadora en el seu àmbit d’estudi |
|
CT4 |
Treballar de forma autònoma i en equip amb responsabilitat i iniciativa |
|
CT5 |
Comunicació escrita. Comunicar informació de manera clara i precisa a audiències diverses |
|
CT5 |
Comunicació oral. Comunicar informació de manera clara i precisa a audiències diverses |
|
CT6 |
Gestionar el procés d’aprenentatge i l’orientació acadèmica i professional |
|
CT7 |
Aplicar els principis ètics i de responsabilitat social com a ciutadà o ciutadana i com a professional |
Tipus C
|
Codi |
Competències Nuclears |