Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
BEGUDES FERMENTADES |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | BEGUDES FERMENTADES | Codi | 19625101 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Primer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació dels diferents blocs temàtics de la assignatura |
Videoconferència | Exposició dels continguts teòrics de l'assignatura, per webconferència o publicació dels materials en el Moodle. |
Presentacions / exposicions | Elaboració i presentació en grup d'un treball bibliogràfic sobre l'elabaració d'un tipus de beguda fermentada. |
Pràctiques de camp/sortides | Visita a alguna empresa elaboradora de begudes fermentades |
Treballs | Realització de tasques i qüestionaris online relacionats amb els continguts de l'assignatura. |
Atenció personalitzada | L'alumne pot fer les consultes al professor mitjançant cita prèvia, el fòrum de dubtes o correu electrònic |