2015_16
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  AVALUACIÓ DE SOSTENIBILITAT: ANÀLISI DEL CICLE DE VIDA
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
0.5 0 0.5
Sessió Magistral
A6
A7
B7
6 12 18
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària
A5
A9
B2
B5
6 12 18
Treballs
A5
A7
1.5 12 13.5
Presentacions / exposicions
A7
2 12 14
Resolució de problemes, exercicis
0 7 7
Atenció personalitzada
2 0 2
 
Proves de desenvolupament
A5
A9
2 0 2
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat