DADES IDENTIFICATIVES
2018_19
Assignatura (*)
AVENÇOS CIENTÍFICS EN LLEVATS VÍNICS
Codi
19625204
Ensenyament
Begudes Fermentades (2014)
Cicle
2n
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
3
Optativa
1Q
Modalitat i llengua d'impartició
Veure grups activitat
Prerequisits
Departament
Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
ROZÈS , NICOLAS ANDRE LOUIS
Adreça electrònica
gemma.beltran@urv.cat nicolasrozes@urv.cat immaculada.andorra@urv.cat
Professors/es
BELTRAN CASELLAS, GEMMA ROZÈS , NICOLAS ANDRE LOUIS ANDORRÀ SOLSONA, IMMACULADA
Web
Descripció general i informació rellevant
Conèixer els microorganismes involucrats en l'elaboració del vi, les rutes bioquímiques principals, i els avenços científics dins d'aquest camp
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent