Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
||||||||||||||||||
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | BIOTECNOLOGIA I CONTROL MICROBIOLÒGIC DEL VI | Codi | 19625206 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||||||||||||
3 | Optativa | 1Q |
||||||||||||||||
Impartició | Modalitat per grup d'activitat | Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen | ||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | cristina.reguant@urv.cat mjesus.torija@urv.cat ricardo.cordero@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
a) Familiaritzar l'alumnat amb les tècniques clàssiques i emergents de la biotecnologia enològica. b) Conèixer les tècniques de biologia molecular utilitzades en la identificació i caracterització de microorganismes del vi. c) Reforçar el raonament crític cap a les solucions biotecnologies en el sector de l'enologia. La informació de la guia docent d’aquesta titulació/assignatura pot variar perquè està en tràmit de modificació i l’ha d’aprovar AQU Catalunya. Això implica que algunes assignatures només s’impartiran en modalitat virtual i, si escau, se’n revisarà la informació a la guia docent. |
|||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |