2015_16
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  INNOVACIÓ EN TRACTAMENTS PRE I POST FERMENTATIUS
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
2 2 4
Sessió Magistral
A1
A5
13.5 18.5 32
Presentacions / exposicions
A1
A5
B3
7.5 11.5 19
Atenció personalitzada
1 0 1
Seminaris
A1
A5
B3
5 5 10
 
Proves de desenvolupament
A1
A5
B3
C2
4.5 4.5 9
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat