Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
ANÀLISI SENSORIAL DE VINS ESCUMOSOS DEL MÓN |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2015_16 |
Assignatura | ANÀLISI SENSORIAL DE VINS ESCUMOSOS DEL MÓN | Codi | 19625211 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Activitats encaminades a prendre contacte i a recollir informació dels estudiants i presentació de l’assignatura. |
Sessió Magistral | Exposició dels continguts de l'assignatura. |
Pràctiques a laboratoris | A la sala de tast els estudiants fan desgustacions de vins blancs, rosats, blanc de Noirs i Negres escumosos de tot el món. |
Treballs | Treball individual escrit per presentar-lo a classe: Recerca per païssos productors de vins escumosos. Cada alumne treballàrà un país diferent. |
Atenció personalitzada | Temps que cada professor té reservat per atendre i resoldre dubtes als estudiants. |