2015_16
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  VITICULTURA DE QUALITAT
DADES IDENTIFICATIVES 2015_16
Assignatura (*) VITICULTURA DE QUALITAT Codi 19625214
Ensenyament
Begudes Fermentades (2014)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa 2Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
NADAL ROQUET-JALMAR, MONTSERRAT
Adreça electrònica montserrat.nadal@urv.cat
Professors/es
NADAL ROQUET-JALMAR, MONTSERRAT
Web
Descripció general i informació rellevant La asignatura trata de profundizar en los aspectos fisiológicos y agronómicos que aseguran un crecimiento adecuado y vigor controlado de la cepa vía a la consecución de una maduración óptima de la uva. Se evalúan los factores del medio y biológicos que inciden en el nivel de producción y las nuevas técnicas vitícolas actuales enfocadas a la obtención de una materia prima de calidad . Además se considera la repercusión del cambio climático en la composición de la uva en función del destino del vino a elaborar.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent