2015_16
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  GESTIÓ D'INÒCULS PER A LA SEGONA FERMENTACIÓ
DADES IDENTIFICATIVES 2015_16
Assignatura (*) GESTIÓ D'INÒCULS PER A LA SEGONA FERMENTACIÓ Codi 19625215
Ensenyament
Begudes Fermentades (2014)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa 1Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
ROZÈS ., NICOLAS ANDRE LOUIS
Adreça electrònica gemma.beltran@urv.cat
nicolasrozes@urv.cat
Professors/es
BELTRAN CASELLAS, GEMMA
ROZÈS ., NICOLAS ANDRE LOUIS
Web
Descripció general i informació rellevant Enseñar al alumno como gestionar de manera eficiente la preparación de inóculos para la realización de la segunda fermentación en la elaboración de vinos espumoso de calidad según el método tradicional.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent