2022_23
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  TECNOLOGIA CERVESERA
   Competències
Tipus A Codi Competències Específiques
 A1 Aprofundir en els processos químics, bioquímics i tecnològics, així com en els últims avenços cientificotècnics, que intervenen en l'elaboració de begudes fermentades, des de la matèria primera al producte final
 A2 Identificar els diferents tipus de begudes fermentades amb la matèria primera, conèixer i dominar el mètode d'elaboració, i relacionar-lo amb les característiques sensorials del producte final
 A6 Aplicar eines de càlcul per dimensionar les necessitats productives en funció del seu volum en indústries enològiques i cerveseres.
Tipus B Codi Competències Transversals
 CT2 Formular valoracions a partir de la gestió i ús eficient de la informació.
 CT7 Aplicar els principis ètics i de responsabilitat social com a ciutadà o ciutadana i com a professional
Tipus C Codi Competències Nuclears