Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
PRÀCTIQUES EXTERNES |
Criteris i procediments d'avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 |
Assignatura | PRÀCTIQUES EXTERNES | Codi | 19625401 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
9 | Pràctiques Externes obligatòria | Primer | 2Q |
Es durà a terme una avaluació interna (per part de la universitat), una valoració externa (per part del centre de pràctiques) i una autovaloració (per part de l’estudiant). | ||||||||||||||
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | |||||||||||
Estada de pràctiques |
|
El tutor professional avaluarà a el desenvolupament de l'alumne durant l'estada en pràctiques, omplint una rúbrica subministrada pel coordinador acadèmic | 25% | |||||||||||
Memòria |
|
La comissió avaluadora,formada per 3 memmbres, valorarà la memòria escrita, omplint una rúbrica subministrada pel coordinador acadèmic | 75 % | |||||||||||
Altres | ||||||||||||||
Altres comentaris i segona convocatòria | ||||||||||||||