2018_19
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  PRÀCTIQUES EXTERNES
   Criteris i procediments d'avaluació
Es durà a terme una avaluació interna (per part de la universitat), una valoració externa (per part del centre de pràctiques) i una autovaloració (per part de l’estudiant).
Metodologies Competències Descripció Pes        
Estada de pràctiques
A1
A4
A5
A7
A8
A9
CT4
CT6
CT7
El tutor professional avaluarà a el desenvolupament de l'alumne durant l'estada en pràctiques, omplint una rúbrica subministrada pel coordinador acadèmic 25%
Memòria
A1
A4
A5
A7
A8
A9
CT7
La comissió avaluadora,formada per 3 memmbres, valorarà la memòria escrita, omplint una rúbrica subministrada pel coordinador acadèmic 75 %
Altres
 
Altres comentaris i segona convocatòria