2022_23
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  PRÀCTIQUES EXTERNES
DADES IDENTIFICATIVES 2022_23
Assignatura (*) PRÀCTIQUES EXTERNES Codi 19625401
Ensenyament
Begudes Fermentades (2014)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
9 Pràctiques Externes obligatòria Primer AN
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Enginyeria Química
Química Analítica i Química Orgànica
Coordinador/a
BELTRAN CASELLAS, GEMMA
Adreça electrònica fernando.zamora@urv.cat
olga.busto@urv.cat
josemaria.llaurado@urv.cat
mireia.giralt@urv.cat
gemma.beltran@urv.cat
roger.plata@urv.cat
jordi.demier@urv.cat
Professors/es
ZAMORA MARÍN, FERNANDO
BUSTO BUSTO, OLGA
LLAURADÓ REVERCHON, JOSÉ MARÍA
GIRALT ESTEVE, MIREIA
BELTRAN CASELLAS, GEMMA
PLATA COTS, ROGER
DE MIER VINUE, JORDI
Web
Descripció general i informació rellevant

Les pràctiques consisteixen en la realització d'un total de 225 hores (9 ECTS) en una institució o empresa, exercint tasques relacionades amb el contingut del màster. L'objectiu perseguit amb el desenvolupament de les pràctiques externes serà permetre a l'estudiant l'aplicació pràctica dels coneixements adquirits en la formació acadèmica, preparant-lo per a l'exercici d'activitats professionals i facilitant-ne la incorporació al mercat laboral.

(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent