Innovació en Enoturisme (Erasmus Mundus) (2016) |
Assignatures |
MÀRQUETING DEL TURISME I EL VI |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2016_17 |
Assignatura | MÀRQUETING DEL TURISME I EL VI | Codi | 19635101 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Primer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
Tema 1. Principis del màrqueting | Definició de Màrqueting Diferents orientacions del màrqueting Gestió del Màrqueting |
Tema 2. Màrqueting del turisme | Productes turístics Segmentació de mercats i turisme Posicionament i preferències del consumidor Els canals de distribució Eines de Comunicació Turística |
Tema 3. Màrqueting del vi | Consumidors de Vi: consumidor tradicional i nou consumidor de vi Segmentació del mercat del vi Packaging i etiquestes del vi El preu del vi Ventes, distribució del producte i Ratailing El celler: vendes directes, clubs de vi, creació de marca i fidelització Creació d'imatge de marca de vi: publicitat , accions i mitjans de comunicació. |
Tema 4. El consumidor de vi i l'enoturista | Procés d’Investigació de mercats del turisme del vi Tendències en el consum del vi Relacions que afecten el Consum del vi i el turisme Perfil de Turisme del vi Motivacions i estil de vida de vida |
Tema 5. Màrqueting de l'enoturisme | El celler com atracció turística. Procés de Decisió del Turisme del vi El Pla de Màrqueting pels celler orientats al turisme Màrqueting d’una destinació ecoturística i altres productes d’interès |
Tema 6. La creativitat i la innovació en el màrqueting de l'enoturisme | Desenvolupament de producte Noves Eines de màrqueting Treball en xarxa (clusters, associacions, clubs, gremis) Cooperació transectorial |