2020_21
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Innovació en Enoturisme (Erasmus Mundus) (2016)
 Assignatures
  MÀRQUETING DEL TURISME I EL VI
   Continguts
Tema Subtema
Tema 1. Principis del màrqueting Definició de Màrqueting
Diferents orientacions del màrqueting
Gestió del Màrqueting
Tema 2. Màrqueting del turisme Productes turístics
Segmentació de mercats i turisme
Posicionament i preferències del consumidor
Els canals de distribució
Eines de Comunicació Turística
Tema 3. Màrqueting del vi Consumidors de Vi: consumidor tradicional i nou consumidor de vi
Segmentació del mercat del vi
Packaging i etiquestes del vi
El preu del vi
Ventes, distribució del producte i Ratailing
El celler: vendes directes, clubs de vi, creació de marca i fidelització
Creació d'imatge de marca de vi: publicitat , accions i mitjans de comunicació.
Tema 4. El consumidor de vi i l'enoturista Procés d’Investigació de mercats del turisme del vi
Tendències en el consum del vi
Relacions que afecten el Consum del vi i el turisme
Perfil de Turisme del vi
Motivacions i estil de vida de vida
Tema 5. Màrqueting de l'enoturisme El celler com atracció turística.
Procés de Decisió del Turisme del vi
El Pla de Màrqueting pels celler orientats al turisme
Màrqueting d’una destinació ecoturística i altres productes d’interès
Tema 6. La creativitat i la innovació en el màrqueting de l'enoturisme Desenvolupament de producte
Noves Eines de màrqueting
Treball en xarxa (clusters, associacions, clubs, gremis)
Cooperació transectorial