2021_22
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
Innovació en Enoturisme (Erasmus Mundus) (2016)
 Assignatures
  PRODUCCIÓ DE VINS ESCUMOSOS
DADES IDENTIFICATIVES 2021_22
Assignatura (*) PRODUCCIÓ DE VINS ESCUMOSOS Codi 19635104
Ensenyament
Innovació en Enoturisme (Erasmus Mundus) (2016)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Obligatòria Primer 1Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Geografia
Coordinador/a
CANALS BOSCH, JOAN MIQUEL
Adreça electrònica jmcanals@urv.cat
jaume.salvat@urv.cat
gemma.beltran@urv.cat
enric.bartra@urv.cat
Professors/es
CANALS BOSCH, JOAN MIQUEL
SALVAT SALVAT, JAUME
BELTRAN CASELLAS, GEMMA
BARTRA SEBASTIAN, ENRIC
Web http://www.wintour-master.eu/en/what-is-wintour/structure-curriculum/
Descripció general i informació rellevant Should there be a health emergency that requires the general public to be confined or which involves restricted mobility during the academic year, we shall attempt to adapt teaching and assessment. Should this situation arise, information about any changes will be given on the Moodle space for every subject. The students will achieve knowledge of the different methods used to produce sparkling wines and the advantages and disadvantages of each one. Also, there’re some specific characteristics for these wines from the point of view of tasting, viticulture, legal issues and so on; all these topics will be covered in this course. Several tasting sessions will be addressed in this course too. A couple of sessions of practical work in the cellar of the University will be given.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent