Innovació en Enoturisme (Erasmus Mundus) (2016) |
Assignatures |
PRODUCCIÓ DE VINS ESCUMOSOS |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2016_17 |
Assignatura | PRODUCCIÓ DE VINS ESCUMOSOS | Codi | 19635104 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Primer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Introducció de l’assignatura i explicació de les activitats i l’avaluació |
Sessió Magistral | Exposició teòrica de l’assignatura |
Seminaris | Discussió en grups sobre temes relacionats amb els vins escumosos. Exposició final de les conclusions |
Pràctiques de camp/sortides | Visites de cellers i treball al celler |
Sessions de tast | Tast de diferents tipus de vins escumosos amb diferents propòsits |
Atenció personalitzada | Resolució de dubtes als estudiants |