Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Innovació en Enoturisme (Erasmus Mundus) (2016) |
Assignatures |
PRODUCCIÓ DE VINS FORTIFICATS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | PRODUCCIÓ DE VINS FORTIFICATS | Codi | 19635112 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Segon | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Altres | Examen per escrit Informes Assistència a classe |
80 % 15 % 5 % |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Condició de freqüència: perd la freqüència l'estudiant que es perd més d'un quart de classes teòriques o no desenvolupa satisfactòriament dos terços dels treballs de laboratori. Per aprovar l'assignatura es requereix obtenir un mínimde 9.5/20 punts en el total i un mínim de 8/20 punts en cada component. |